Simpla software voor je boekhouding

Online je boekhouding indienen, zo gebeurd met Simpla!

In deze steeds vlugger evoluerende, digitale samenleving is het een noodzaak om mee te zijn met de trein. Daarom bieden wij u bij EG Accountancy dan ook de mogelijkheid om uw boekhouding online in te dienen. Minder tijdverlies met de papieren rompslomp betekent nu eenmaal meer tijd voor uw essentiële zaken. Meedenken met onze klanten is dan ook een ethiek die wij bij EG accountancy hoog in het vaandel dragen.

Wij houden dit proces graag ongecompliceerd, overzichtelijk en toegankelijk voor iedereen. Net daarom werken wij hiervoor samen met de administratieve software Simpla. Deze maakt het ten allen tijde en van eender waar mogelijk uw documenten makkelijk bij te houden en te versturen voor een compleet en ordelijk dossier.

U beheert uw administratie online, waardoor u bijvoorbeeld meteen inzicht krijgt in uw openstaande klanten en openstaande leveranciers. Wij genereren van daaruit vlot uw boekhouding. Makkelijk toch?

Bovendien biedt de software de mogelijkheid om ook diepgaandere analytische inzichten van uw onderneming op te volgen. Bij EG Accountancy staan we garant om u mee te begeleiden tot het voeren van een vooruitstrevende administratie.

Over deze manier van werken geven wij u graag meer info via een kennismakingsgesprek en u kan natuurlijk terecht bij de sympathieke mensen achter Simpla voor een goede uitleg rond hun administratieve software.

Je boekhouding digitaliseren

Wens je jouw boekhouding te digitaliseren? Maak dan meteen kennis met Simpla.